ОПШТИНА РАКОВИЦА УГОСТИЛА ТАЛЕНТОВАНУ МЛАДУ АТЛЕТИЧАРКУ

уторак, 28. децембар 2021.
Председник Градске општине Раковица Милош Симић и члан Већа задужен за спорт и омладину Владимир Ковачевић Јурашин угостили су Теодору Боберић, најбољу такмичарку Атлетског клуба “Top Jump” која је дошла у пратњи тренера и оснивача клуба, прослављеног атлетичара Драгутина Топића.
Теодора има 16 година а атлетиком се бави од своје осме године.
У свет атлетике ушла је случајно, када је њен деда шетао Кошутњаком и упознао управо садашњег тренера Драгутина. Теодора Боберић је четворострука балканска шампионка за јуниорке и државна првакиња у троскоку и скоку у даљ.
Председник Општине Раковица Милош Симић честитао је Теодори на изузетним резултатима. Симић је рекао да је срећан што Раковица има такве спортске бисере и да је Теодора инспирација и другој деци која желе да се баве спортом. Председник Опптине Раковица се посебно захвалио Теодорином тренеру, нашем легендаеном атлетичару Драгутину Топићу, што своје знање и искуство стечено током каријере сада преноси на младе генерације, стварајући нове шампионе.
Драгутин Топић се захвалио председнику Општине Раковица на пријему. Током разговора говорио је о даљим плановима, али и о проблемима са којима се клуб сусреће.
На крају разговора Симић је истакао да ће локална самоуправа, у складу са могућностима, наставити да помаже раковичке таленте како би они наставили да на најбољи начин представљају нашу општину на такмичењима.