ПОКЛОНИ ЗА МАЛИШАНЕ СИГУРНЕ КУЋЕ

четвртак, 27. јануар 2022.
Државни секретар у Министарству унутрашњих послова Милосав Миличковић и председник Градске општине Раковица Милош Симић посетили су данас Сигурну кућу у којој бораве мајке и деца жртве породичног насиља.
Они су малишанима донели слатке пакетиће, док су уручили сокове, воће и друге поклоне намењене штићеницима Сигурне куће.
У разговору са координаторком Сигурне куће Весном Станојевић, Миличковић је навео да је борба против свих видова насиља, посебно оног над женом и децом, један од највећих приоритета. Миличковић се захвалио Весни Станојевић што у Сигурној кући пружа безбедност женама и деци које су жртве породичног насиља и што их охрабрује да се економски осамостале.
Председник Градске општине Раковица Милош Симић напоменуо је да ће Општина Раковица наставити, у складу са могућностима, да помаже рад Сигурне куће, као и да ће помоћи жртвама породичног насиља да наставе са нормалним животом.
Координаторка Сигурне куће Весна Станојевић захвалила се државном секретару Миличковићу на изванредној сарадњи коју има са полицијом, захваљујући чему су жене и деца у Сигурној кући безбедни. Градској општини Раковица захвалила се на помоћи и сарадњи коју има свих ових година.