НА ТРЕНИНГУ СА ДАМИРОМ МИКЕЦОМ

четвртак, 19. јануар 2023.
Председник Градске општине Раковица Милош Симић посетио је данас нашег сјајног Дамира Микеца, који је у претходној години успео да освоји медаље на неким од најпрестижнијих турнира света и проглашен је за најбољег светског стрелца у дисциплини ваздушни пиштољ.
Већ првог дана Олимпијских игара у Токију, Србија али и Раковица је имала разлог за славље због медаље коју је освојио управо Дамир. Дамир Микец је уједно и једини освајач медаље на последњим Олимпијским играма са територије Општине Раковица.
Данас смо са њим сумирали изузетне постигнуте резултате, а како истиче председник Градске општине Раковица Милош Симић: „Раковица се поноси његовим успесима који у најбољем светлу представљају нашу општину, али и нашу земљу“.
Микец нам је у просторијама његовог клуба стрељачких спортова „Полицајац“ показао како изгледа његова свакодневна рутина али и место где тренирају и надамо се стасавају и будуће младе наде овог спорта.
Како наводи Дамир предстоје му припремна такмичења у Минхену и Светски куп у Каиру на којима ће градити форму за Европско првенство у марту које ће бити прва прилика да освоји квоту за Олимпијске игре у Паризу. Дамир очекује успешну такмичарску сезону и наглашава да је подршка институција увек неопходна у врхунском спорту.
Ми му желимо пуно успеха на такмичењима која му предстоје у овој години и надамо се да ће његове медаље и постигнућа и даље бити наш разлог за понос и славље.