18. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ РАКОВИЦА

уторак, 21. март 2023.
У великој сали Градске општине Раковица данас је одржана 18. седница Скупштине ГО Раковица, на којој се расправљало о 15 тачака дневног реда.
На седници је донета одлука о престанку мандата одборницима Јовани Петровић и Николи Кожовићу, док је мандат додељен одборницима Марку Јовићу и Предрагу Ресану.
Усвојени су и: предлог Одлуке о првом ребалансу буџета Градске општине Раковица за 2023. годину, предлог одлуке о образовању јединица цивилне заштите, предлог одлуке о изменама одлуке о сталним манифестацијама у области културе од значаја за Градску општину Раковица, предлог одлуке о изменама и допунама кодекса понашања запослених у Општинској управи Општине Раковица и јавном предузећу чији је оснивач општина, предлог решења о измени решења о образовању штаба за ванредне ситуације ГО Раковица.
За директора Центра за културу и образовање Раковица именована је Маријана Булутија.
Одборници су на седници усвојили и извештаје о раду за 2022. годину, председника ГО Раковица, Већа ГО Раковица, Локалног омбудсмана ГО Раковица, Центра за културу и образовање Раковица као и штаба за ванредне ситуације.