НАЈАВА МАНИФЕСТАЦИЈЕ РАКОВИЧКО ЛЕТО 2023

понедељак, 21. август 2023.

Градска општина Раковица и ове године организује традиционалну манифестацију „Раковичко лето“ последње недеље августа. За грађане свих узраста су обезбеђени забавни садржаји.
Манифестација је осмишљена као забава за целу породицу, за малишане Раковице су на више локација обезбеђене представе и анимације, док нешто старије суграђане очекује традиционално такмичење у прављењу рибље чорбе.

У петак 25. августа малишани ће уживати у забави и анимацијама за децу у термину од 18-20 часова и то на две локације, на Видиковцу-плато код Мека и на Канаревом брду у парку између Челебићке и Борске улице.

Субота 26. август је резервисана за традиционално такмичење у прављењу рибље чорбе под називом „Реснички котлић“, у периоду од 10-16 часова. Тог дана пријављене екипе ће се такмичити у прављењу рибље чорбе док ће сви посетиоци моћи да уживају у лепотама језера.
У поподневном термину од 18-20 часова на Миљаковцу у Парку српско јапанског пријатељства малишани Раковице ће уживати у представи за децу.

Недеља 27. август је такође посвећена забави наших најмлађих, у термину од 18 -20 часова, и то на две локације у Скојевском насељу у великом парку у улици Луке Војводића, као и на Лабудовом брду у парку на углу улица 11. Крајишке дивизије и улице Сердар Јанка Вукотића.

У понедељак 28. августа са почетком у 18 часова организована је представа за децу и наступ дечијег бенда на Видиковцу у парку у улици Видиковачки венац 92.

Уторак 29. август од 18-20 часова је резервисан за ресничке малишане који ће уживати у анимацијама за децу на платоу у Авала граду.

У среду 30. августа на платоу код Мека на Видиковцу за малишане су организоване дечје спортске активности у периоду од 18-20 часова.

Последњег дана манифестације „Раковичко лето 2023.“у четвртак 31. августа организована је забава и анимација за децу у Кошутњаку у парку у Рељковићевој улици са почетком у 18 часова.

Добродошли!