ОДРЖАНО ТАКМИЧЕЊЕ У ПРАВЉЕЊУ РИБЉЕ ЧОРБЕ „РЕСНИЧКИ КОТЛИЋ“

субота, 26. август 2023.
Манифестација „Раковичко лето“ настављена је данас традиционалним такмичењем у прављењу рибље чорбе под назицом „Реснички котлић“. Манифестацију је организивала Градска општина Раковица, а одржана је на језеру у Реснику.
Најбољу рибљу чорбу направила је екипа „Реванш“, друго место освојила је екипа „Путин“, док је треће место припало екипи „Пиносавац“.
Победник такмичења за награду је добио трофеј и котлић, док су освајачи другог и трећег места добили плакете и столице за пецање. Сви учесници такмичења добили су захвалнице.
Манифестацију „Реснички котлић“ и овога пута посетио је велики број људи који су уживали у веселој атмосфери, рибљој чорби и другим специјалитетима од рибе. Манифестација је први пут одржана 2020. године, а ово је треће такмичење.
Осим „Ресничког котлића“ у склопу манифестације „Раковичко лето“ данас ће у Парку јапанско-српског пријатељства бити организована бесплатна анимација за децу у периоду од 18-20 часова.
„Раковичко лето“ се наставља сутра када ће на две локације бити организована бесплатна забава за децу. Наши најмлађи имаће прилику да уживају у забавном програму који је сутра од 18 часова за њих организован у парку на углу улица 11. крајишке дивизије и Сердара Јанка Вукотића на Лабудовом брду, као и у улици Луке Војводића у Скојевском насељу.
Дођите да се дружимо заједно!!!