ОДРЖАНА СКУПШТИНА ГО РАКОВИЦА

субота, 14. октобар 2023.
Данас је одржана 21. седница Скупштине ГО Раковица. Током радног дела Скупштине усвојен је ребаланс буџета. Осим тога, одборници су поводом Дана општине усвојили и Одлуку о додели јавних признања, повеља и захвалница, Градске општине Раковица.
За ову годину повељу је добило Опште удружење приватних послодаваца Раковице.
Захвалницу за допринос у образовно-васпитној и педагошкој области, добили су Зоран Станојевић професор физичког и здравственог васпитања у Гимназији „Патријарх Павле“ и наставница српског језика у ОШ „Бранко Ћопић“ Милица Бијелић.
У комуналној области захвалницу су добили ЈКП „Зеленило Београд-Погон Раковица“ и ЈКП „Градска чистоћа-погон Раковица“. У области спорта захвалнице су добили Карате клуб „Европа“, Тијана Стаменовић, Филип Граовац и Миро Јотић.
За област екологије захвалнице су добили дечји вртићи „Димитрије Котуровић“ и „Пионирски град“, Ресторан клуб „Кошутњак“, Бранка Ђорђевић, Небојша Ненадовић и Дејан Драгићевић.
У области туризма и угоститељства захвалнице су добили ресторан „Чачанин“ и хотели „Балашевић“, „Вертиго“ и „Панорама“. У области привреде захвалницу је добило Привредно друштво „Assert QA”.
За област безбедности захвалницу је добила Полицијска станица Раковица, док је у области здравствене заштите захвалницу добио Дом здравља Раковица.
Све повеље и захвалнице, уручене су на Свечаној академији поводом Дана општине Раковица која је одржана након заседања Скупштине