БЕСПЛАТНИ ТРЕНИНЗИ У ДЕЦЕМБРУ

понедељак, 20. новембар 2023.

Градска општина Раковица и Спортски центар „Лукић“  настављају са бесплатним тренинзима у новембру. Организовани су бесплатни тренизи рекреативног бокса и кик-бокса, као и таебоа.

БЕСПЛАТНИ РЕКРЕАТИВНИ БОКС И КИК-БОКС – Бесплатни тренинзи биће организовани до краја децембра 2023, а право пријаве имају грађани старији од 18 година  са пребивалиштем на територији Градске општине Раковица и који имају урађен спортски лекарски преглед не старији од 6 месеци.

Термини одржавања тренинга: уторком и четвртком од 20 часова и петком од 21 час у сали Спортског центра ,,Лукић“ у улици Видиковачки венац 82а.

Пријаве за наведене садржаје трају  до  29. новембра или до попуне места. Све пријаве слати на мејл адресу sportskicentarlukic@gmail.com

У пријави обавезно навести име и презиме, годину рођења, за који месец се пријављује, контакт телефон као и активност за коју се полазник пријављује. Број места је ограничен.

БЕСПЛАТНИ ТАЕ-БО – Бесплатни тренинзи биће организовани  до краја децембра 2023, а право пријаве имају грађани са пребивалиштем на територији Градске општине Раковица, старији од 18 година  и који имају урађен спортски лекарски преглед не старији од 6 месеци.

Термини одржавања тренинга:  уторком и четвртком од 19 часова и петком  од 18 часова, у сали Спортског центра ,,Лукић“ у улици Видиковачки венац 82а.

Пријаве за наведене садржаје трају  до  29. новембра    или до попуне места. Све пријаве слати на мејл адресу sportskicentarlukic@gmail.com

У пријави обавезно навести име и презиме, годину рођења, за који месец се пријављује и контакт телефон као и активност за коју се полазник пријављује. Број места је ограничен.