ШАЛТЕРИ ЗА ПОДЕЛУ ВАУЧЕРА У РАКОВИЦИ

уторак, 28. новембар 2023.

У Градској општини Раковица отворени су шалтери на којима ће се добијати поклон ваучери у вредности од шест хиљада динара које дели Град Београд.

Шалтери ће радити од понедељка до петка од 8 до 15:30 часова. Од докумената неопходно је да родитељи понесу здравствену књижицу детета. Деца која имају пребивалиште на територији Београда, а похађају школу која се налази ван Београда, неопходно је да донесу потврду те школе.

НАПОМЕНА: На шалтерима ће ваучере моћи да добију родитељи чија деца не иду у вртић и школу. Сва деца која иду у вртић, основну и средњу школу, ваучере ће добити у тим установама.

Право на ваучер имају деца и тинејџери до 19 година старости чији један од родитеља (старатеља) има пребивалиште или стално боравиште на територији Града Београда. Ваучер ће добити сва деца која похађају предшколске установе, ученици основних и средњих школа на територији Града Београда (приватне или државне школе и вртићи).

Ваучер има вредност шест хиљада динара и намењен је за куповину на сајтовима и радњама који су наведени на следећем линку:

https://javolimbeograd.rs/