Џудисти донели шампионски трофеј у Раковицу

четвртак, 27. новембар 2014.

Џудо клуб Раковица прошког викенда одбранио је титулу шампиона државе, пошто је у хали „Шумице“ у финалу савладао Црвену звезду са 6:4. То је била трећа узастопна титула раковичких џудиста, 12. у историји клуба који тренутно доминира овим спортом у Србији.

Раковички џудисти на челу са тренером и председником клуба Срећком Мрваљевићем, поново су били гости Градске општине Раковица, као и сваки пут када се са успехом врате са такмичења.

Њих је угостио председник Градске општине Раковица Владан Коцић који је честитао џудистима на успеху и захвалио им се што на најбољи начин промовишу општину. Честитке шампионима телефонским путем упутио је и претходни председник Градске општине Раковица који тренутно обавља функцију државног секретара у Министарству унутрашњих послова Милосав Миличковић.

Џудисти су пренели утиске и описали тешке финалне борбе, док је председник Општине Раковица потврдио спремност општине да настави веома успешну сарадњу са клубом.

На пријему је било речи и о донаторској вечери за Џудо клуб Раковица, који на тај начин сакупљају новац за учешће на Купу европских шампиона које их у децембру очекује у Холандији. Општина Раковица ће помоћи организацију донаторске вечери која би требало да окупи раковичке привреднике, али и друге људе добре воље заљубљенике у овај спорт.

Према речима председника клуба и тренера Срећка Мрваљевића, његови изабраници ће и на Купу европских шампиона у Холандији ићи са жељом да остваре најбољи пласман.