Раковица отвореног срца

понедељак, 29. децембар 2014.

Градска општина Раковица 1. јануара 2015. године организује традиционалну манифестацију „Раковица отвореног срца“. Тог дана од 12 до 15 часова, на платоу испред Мекдоналдса на Видиковцу за децу и њихове родитеље спремљен је богат забавни програм.

Малишани ће уживати у бесплатној новогодишњој дечијој представи, док ће имати прилику да се фотографишу са маскотама анимираних јунака (Сунђер Боб, Мики Маус, Мини, Пепа прасе). Двојица кловнова анимираће децу прављењем балона, док ће Деда мраз делити најмлађима слаткише.

Предвиђен је наступ два културно-уметничка друштва, Певачког друштва „Прело“, као и два рок бенда „Росер“ и „ЗзРок“, док ће свој наступ имати Школа гитаре „Чупавко“ и Школа енглеског језика „Rainbow“.

Читав програм ће водити Прљави инспектор Блажа.

Сви малишани имаће прилику да уживају у бесплатном клизању од 11 до 13 часова на клизалишту које се налази испред Мекдоналдса, док ће моћи бесплатно да уживају и у луна парку који се налази у близини.

Канцеларија за младе ГО Раковица имаће постављене шдандове на којима ће продавати црвене новогодишње носиће. док ће бити организована и продаја топлих напитака. Сакупљени новац биће уплаћен у хуманитарне сврхе.

Градска општина Раковица позива све малишане и родитеље да заједно прославимо први дан нове 2015. године.