ОДРЖАН ХУМАНИТАРНИ ТУРНИР „ТРОЈКОМ ЗА МАЛОГ ВУКА“.

субота, 27. јун 2015.

У Спортском центру Раковица одржан је хуманитарни кошаркашки турнир под називом „Тројком за малог Вука“.

Турнир је организовала Градска општина Раковица, а сав новац намењен је за лечење малог Вука Лојковића који болује од церебралне парализе.

На турниру је учествовало 19 екипа, свака је платила по 2.000 динара за учешће, док су на рачун за лечење Вука Лојковића новац уплаћивали појединци и компаније које нису имале своје екипе на турниру. На крају је укупно сакупљено 60.000 динара за лечење храброг малишана.

Након одличних мечева, тријумфовала је екипа Лабудовог брда која је у финалу добила екипу Војводе Степе, док је треће место освојила екипа Душко Раковић.

Пехаре и медаље најбољим екипама поделили су чланови Већа ГО Раковица Небојша Ивановић, Томислав Пантелић и Дарко Игњатовић. Сви учесници добили су захвалнице за улешће на турниру.

Турнир је својим наступом отворила млада 14-годишња ритмичка гимнастичарка Тамара Радојковић, освајачица бројних медаља.

Кошаркашки савез Београда бесплатно је делегирао судије које су делиле правду на турниру. Велика захвалност за помоћ у организацији иду и Црвеном крсту Раковица, као и Дому здравља Раковица, који су се бринули о здрављу учесника турнира.

Градска општина Раковица наставиће да организује акције помоћи за овог малишана и апелује на све људе добре воље и компаније, који су у могућности, да наставе да уплаћују новац за лечење малог Вука Лојковића.

Сви који су у могућности новац за лечење малог Вука могу уплаћивати на жиро рачун: 205-9011005351825-06, за Вука Лојковића.