Бесплатна школа кошарке у Раковици

понедељак, 27. јул 2015.

Градска општина Раковице, у сарадњи са Кошаркашким клубом Рас, покренула је бесплатну школу кошарке за раковичке основце.

Бесплатну школу кошарке која се одржава на терену код Миљаковачког извора (ул. Велизара Станковића бб), свечано је отворио члан Већа ГО Раковица Дарко Игњатовић.

„Градска општина Раковица хтела је да летњи распуст учини занимљивији најмлађим суграђанима, за које је организован велики број бесплатних садржаја. Малишани који су се пријавили за Бесплатну школу кошарке до краја лета имаће тренинге које воде професионални тренери, док је Општина Раковица обезбедила кошаркашке лопте и реквизите. Бесплатна школа кошарке покренута је у склопу манифестације Раковичко лето, у оквиру које су већ организовсане бесплатне школе тениса и рукомета за раковичке основце, док је за студенте обезбеђено бесплатно коришћење теретане Спортском центру Раковица“, рекао је Дарко Игњатовић и позвао малишане да се пријаве на Бесплатну школу кошарке.

Бесплатна школа кошарке почела је данас и трајаће до 26. августа. Тренинзи се одржавају сваког понедељка, среде и петка од осам до десет часова, а право пријављивања имају сви ученици основних школа са територије Раковице.