ОБЕЛЕЖЕН ПОЧЕТАК ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ У РАКОВИЦИ

четвртак, 3. септембар 2015.

Поводом почетка нове школске године председник Градске општине Раковица Владан Коцић обишао је основне школе „Бранко Ћопић“ и „Никола Тесла“, док су представници ГО Раковица обишли и школу „Франце Прешерн“.

Председник Општине Раковица је поздравио ђаке прваке и пожелео им срећу у будућем школовању. Том приликом сви прваци су добили књигу-сликовницу о безбедности у саобраћају коју је издала републичка Агенција за безбедност саобраћаја.

Заједно са председником Општине Раковица били су чланови Већа ГО Раковица Снежана Предојевић, Небојша Ивановић и Новица Барјактаревић.
Два дана раније, првог дана нове школске године, представници Општине Раковица посетили су још пет основних школа на територији Раковице, где су такође новим школарцима пожелели срећан почетак школовања и поделили исте књиге-сликовнице.

Током лета Градска општина Раковица је издвојила и значајна средства за радове на текућем одржавању основних школа. Највећи радови извршени су у основним школама „Франце Прешерн“, „14. октобар“ и „Коста Абрашевић“, док су средства уложена и у санацију осталих основних школа у општини, тако да су све основне школеу Раковици спремно дочекале нову школску годину.