ОДРЖАНА ТРКА „НАГРАДА РАКОВИЦЕ 2015-КОШУТЊАК“

недеља, 11. октобар 2015.

На Кошутњаку је одржана брдска трка „Награда Раковице 2015 – Кошутњак“ на којој је учешће узело више од 40 такмичара. Један од организатора трке је Градска општина Раковица, а манифестација је једна у низу уочи 14. октобра Дана Општине.

Пре почетка трке председник Градске општине Раковица Владан Коцић обратио се такмичарима и пожелео им је срећу, након чега је отворио трку. По завршетку трке, председник Општине Раковица је уручио трофеје најбољим возачима.

У Класи I – мали Н најбржи је био Јован Лазаревић, који је трку завршио са више од 6 секунди предности у односу на другопласираног Жељка Петровића и Алексе Радојковића који се с постигнутим временом нашао на позицији три. У уједно и најбројнијој класи излетео је Зоран Милисављевић Кинез, док су на тренингу у суботу излетања имали Петар Јовановић и Мирослав Стевановић.

Најбржи у класи II хибрид био је Милош Спасојевић који је за секунду био бржи у односу на Марка Павличевића Павлику, док је позиција три припала Предрагу Ламбаши.

У класи III такмичила су се само два возача. Душан Мутић направио је најбрже време, док је другопласирани био Лазар Миладиновић.

Дејан Рашевић био је најбржи у класи IV. За њим су се у коначном пласману након трке нашли Ненад Рајић и Марио Захировић.

Горан Тороман био је најбржи у класи VII. Његово време било је брже од времена које су постигли Гајић Живко и Дукић Бранко.

У класи SP најбржи је био Мирко Миловановић, друго време имао је Стојковић Драган, док је Немања Миловановић био трећи.

У класама VIII и X такмичио се по један такмичар. Витомир Суси Цветић завршио је трку с временом 6:09:276, док је Никола Миљковић у свом Ланцеру поново био најбржи на стази с временом 5:01:622.

Међу такмичарима Фића Купа набржи је био Никола Екмешчић, испред Марка Павловића и Саве Јаничевића.