Одржан турнир „Тројком против зависности“

субота, 7. новембар 2015.

Кошаркашки турнир „Тројком против зависности“ одржан је данас у Спортском центру Раковица. Турнир је организовала Канцеларија за младе ГО Раковица под покровитељством Градске општине Раковица а поводом обележавања новембра, месеца који је посвећен борби против зависности.


Турнир је отворио председник Градске општине Раковица Владан Коцић који је пожелео доброшлицу и срећу екипама на турниру. Коцић је похвалио Канцеларију за младе на организацији ове спортске манифестације и нагласио да је овај турнир један од начина на који локална самоуправа доприноси бори против болести зависности.

За турнир се пријавило 32 екипе од по три играча и две измене (формат три плус два), а најбоља је била екипа „Кошутњака“, друго место освојила је екипа „Ранчери лудаци“, док је трећа била екипа „Анунаки“. Сви учесници турнира имали су обезбеђене сендвиче, воду, чоколаду и воће.

Трећепласираној екипи медаље и пехаре уручио је координатор Канцеларије за младе ГО Раковица Бојан Богдановић, другопласираној екипи члан Већа ГО Раковица Снежана Предојевић, док је победницима турнира пехаре и медаље уручио председник Градске општине Раковица Владан Коцић.

Првопласирана екипа као награду је добила једномесечно бесплатно коришћење теретане Спортског центра Раковица, кошаркашку лопту и вечеру у ресторану „Драгуљ“. Освајачи другог и трећег места добили су једномесечно бесплатно коришћење теретане Спортског центра Раковица и кошаркашку лопту.