Хуманитарни турнир „Погоди тројку и помози“

субота, 5. децембар 2015.

У Спортском центру Раковица одржан је хуманитарни кошаркашки турнир под називом „Погоди тројку и помози“. Турнир је организовала Градска општина Раковица, учествовало је 26 екипа које су платиле котизацију, а сав новац уплаћен је за адаптацију Центра за дневни боравак деце и омладине са сметњама у развоју, који се налази у Борској улици у Раковици.

Турнир је отворио домаћин манифестације, председник Градске општине Раковица Владан Коцић, који је поздравио учеснике и захвалио им се што су се прикључили хуманитарној акцији. Учесницима турнира захвалила се и Мирјана Билбија, руководилац Центра за дневни боравак деце и омладине са сметњама у развију.

На турниру су виђене веома узбудљиве утакмице, а тријумфовала је екипа Кошутњака, која је у финалу савладала екипу Бранка Ћопића, док је треће место припало екипи Петлово брдо.

Медаље и трофеје трећепласираној екипи поделио је члан Већа ГО Раковица Филип Марјановић, освајачима другог места одличја је поделио члан Већа ГО Раковица Небојша Ивановић, док је трофеје и медаље победницима турнира уручио председник Градске општине Раковица Владан Коцић.