НАЈТРОФЕЈНИЈИ ЏУДИСТИ У ПОСЕТИ РАКОВИЦИ

среда, 24. фебруар 2016.

Након освајања националног првенства, делегација Џудо клуба „Раковица“ посетила је Градску општину Раковица и донела шампионски пехар Супер џудо лиге Србије, исказујући на тај начин захвалност због подршке и помоћи коју је општина несебичнно пружила овом клубу. Делегацију су дочекали државни секретар у МУП Милосав Миличковић и председник Градске општине Раковица Владан Коцић.
Миличковић се захвалио спортистима и истакао „ да ће искористити сваку прилику да би промовисао популарност борилачких спортова и дисциплина, као и успешне резултате које спортисти постижу“. Он је додао и да ће локална заједница и даље чинити напоре у правцу обезбеђивања минимума услова за функционисање врхунског спорта. Представници делегагације јавно су похвалили Миличковићева залагања и означили га као најзаслужнијег појединца за успехе које клуб постиже. Овај тринаести по реду освојени пехар са националног првенства посветили су лично њему, због заслуга и уложеног напора на промовисању џудо спорта.
Председник ГО Раковица Владан Коцић захвалио се и честитао спортистима и додао „да ће Општина и даље улагати напоре у истом правцу, да ће помагати овај, као и све друге спортове и клубове који својим резултатима оправдавају ангажовање читаве заједнице на решавању проблема са којима се клубови сусрећу“.
Председник клуба Срећко Мрваљевић обећао је „да ће састав екипе остати непромењен, а то је победнички састав који гарантује успех“. „Ми нећемо одустати од нашег сна“ рекао је Мрваљевић и додао „да резултати вероватно не би били овакви да није постојао осећај сигурности за који је заслужна Градска оппштина Раковица“.
Победнички пехар красиће од данас витрину са признањима у просторијама Градске општине Раковица.