ОДРЖАНА 27. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГО РАКОВИЦА

понедељак, 28. март 2016.

У великој сали ГО Раковица, одржана је 27. седница Скупштине ГО Раковица.

На седници су усвојени предлози о допуни пословника Скупштине ГО Раковица, о оснивању Савета за националне мањине ГО Раковица, као и одлуке као и одлуке о измени и допуни одлуке о задовољавању потреба и интереса грађана у области спорта у ГО Раковица.

Усвојен је предлог одлуке о сталним манифестацијама у области културе од значаја за ГО Раковица ( Раковичко лето, Дани Раковице, Дечији ускршњи базар, Раковички карневал, Улица отвореног срца, Међународни сабор духовне поезије, Позоришне свечаности „Фестивал победника фестивала“)

Усвојене су и предлози одлука о измени одлуке о условима за остваривање права и носиоцима права на финансијску помоћ ГО Раковица, предлог Решења о допуни решења о оснивању сталних и повремених радних тела ГО Раковица, предлог решења о измени решења о именовању Изборне комисије ГО Раковица, предлог решења о допуни решења о оснивању сталих и привремених радних тела ГО Раковица.

Одборници Скупштине ГО Раковица усвојили су и предлог програма развоја спорта ГО Раковица за период од 2016. до 2018. године, као и Локални акциони план запошљавања за 2016. годину.

Усвојени су извештаји о раду за 2015. годину председника ГО Раковица, Већа ГО Раковица, Управе ГО Раковица, општинског правобранилаштва, заштитника грађана и заштитника грађана за националне мањине.

Седницом су председавали председник Скупштине ГО Раковица Цвијетин Ђукановић, заменик председника Жарко Крешић и секретар Скупштине ГО Раковица Мирјана Марковић.