ЗАБАВА ЗА НАЈМЛАЂЕ НА ЧЕТИРИ ЛОКАЦИЈЕ У РАКОВИЦИ

петак, 8. јул 2016.

У Раковици је данас у оквиру манифестације „Раковичко лето“, почео програм на четири локације. БЕСПЛАТАН програм намењен најмлађима одвија се у Парку јапанско-српског пријатељства, код Мекдоналдса на Видиковцу, у дворишту Основне школе „Владимир Роловић“ и на платоу испред Месне заједнице „Авала град“ у Реснику.
Председник Градске општине Раковица Владан Коцић обишао је данас малишане који су учествовали у ликовној радионици код Мекдоландса на Видиковцу, коју је организовало удружење „Фабрика“. Након тога, председник Градске општине Раковица присуствовао је и програму у Реснику који је организовало Удружење грађана „Маслачак“, где су аниматори забављали најмлађе.
За то време, програм за малишане у Основној школи „Владимир Роловић“ организовао је Студио за анимацију деце „Чигра“, док је програм у Парку јапанско српског пријатељства, под називом „Дружимо се на свим језицима света“, организовало удружење „Хоби арт“.
У оквиру Раковичког лета, сваког петка и суботе до краја августа, од 19 до 21 час, на четири локације у Раковици одржаваће се бесплатан програм намењен најмлађима.