ОДРЖАНА ИЗЛОЖБА ДЕЧЈИХ РАДОВА НА ВИДИКОВЦУ

петак, 26. август 2016.

На платоу испред Мекдоналдса на Видиковцу, одржана је изложба радова које су израдили малишани који су похађали бесплатну ликовну радионицу током манифестације „Раковичко лето“. Сваког петка и суботе током јула и августа, креативни тим Атељеа „Фабрика“ организовао је забаву за најмлађе у ликовној радионици, подучавајући их различитим техникама цртања и сликања.

Изложбу радова посетио је председник Градске општине Раковица Владан Коцић, заједно са чланицом општинског Већа Снежаном Предојевић и координатором Канцеларије за младе ГО Раковица Бојаном Богдановићем. Они су посетили и Парк јапанско-српског пријатества, на завршној манифестацији програма „Дружимо се на свим језицима света“, који је такође био намењен најмлађима.

Градска општина Раковица је у склопу „Раковичког лета“ организовала бесплатну забаву за најмлађе на четири локације у општини. Осим Видиковца и Парка јапанско-српског пријатељства, малишани су сваког петка и суботе, током јула и августа, могли да уживају у забави, игри и едукативном програму који је за њих уприличен у дворишту Основне школе „Владимир Роловић“ и на платоу испред Месне заједнице „Авала град“ у Реснику.