АНКЕТА ЗА ПОЉОПРИВРЕДНЕ ПРОИЗВОЂАЧЕ

уторак, 20. септембар 2016.

Поштовани пољопривредни произвођачи,

позивамо Вас да својим предлозима учествујете у анкети Градске општине Раковица у којој је потребно да наведете коју бисте врсту субвенција из области пољопривреде желели да обезбеди надлежни Секретаријат у наредној години.

До сада је Секретаријат за привреду делио бесповратна средства за кошнице,опрему за пчеларе, пластенике и системе наводњавања кап по кап, противградне мреже. Ваши предлози би били добродошли како би се добио увид у потребе пољопривредника са општине Раковице и Београда. Предлози ће бити прослеђени надлежном Секретаријату који саставља програм субвенција за наредну 2017. годину.

Право на субвенције имају само регистрована пољопривредна газдинства на територији Београда.

У циљу промоције пољопривредне производње, Градска општина Раковица је организовала трибину под називом „Регистрација пољопривредних газдинстава, подстицаји у пољопривреди“, где су експерти из надлежних институција говорили о свим предностима регистрације пољопривредног газдинства и подстицајима које обезбеђују град и република. Током целе године општина Раковица пружа све неопходне информације за све грађане који желе да региструју пољопривредна газдинства, и која желе да добију субвенције Града Београда и Министарства пољопривреде и заштите животне средине.

Анкета траје од 20. 09 до 15. 10. 2016 године.

Све ваше предлоге можете упутити на и-мејл адресу: rakovicainfo@gmail.com