БЕСПЛАТНА ОБУКА ЗА ПЧЕЛАРЕ

петак, 2. децембар 2016.

Градска општина Раковица у сарадњи са Пољопривредним факултетом Земун, организује бесплатну теоријску и практичну обуку из области пчеларске производње. Обука ће почети у четвртак 8. децембра у 18 часова у великој сали Градске општине Раковица (ул. Мишка Крањца 12). Током децембра обука ће се одржавати у следећим терминима 8.12, 13.12, 16.12, 20.12, 23.12, 27.12, 29.12. и почињаће у 18 часова.
Предавање ће држати доктор Мића Младеновић професор пчеларства. По завршетку теоријске обуке полазници ће проћи тестирање о стеченом знању, након чега ће им бити додељени сертификати. Практични део обуке почеће у априлу наредне године.
Основни циљеви обуке су стручно оспособљавање и активности стицања вештина у пчеларству, затим повећање броја кошница у којима се производи мед, повећање производње пчеларских производа, повећање прихода у домаћинствима која се баве пчеларском производњом, као и повећање запослености.
Позивамо све заинтересоване грађане, без обзира да ли се пчеларством баве професионално или аматерски, или тек планирају да се баве пчеларством, да дођу на обуку и од професора пчеларства Миће Младеновића, добију савете о овој теми.
За све додатне информације можете позвати број 065 3387 416.