ОШ „БРАНКО ЋОПИЋ“ УГОСТИЛА ПРЕДШКОЛЦЕ

петак, 23. децембар 2016.

Основна школа „Бранко Ћопић“ угостила је данас предшколце, њихове родитеље и васпитаче Вртића „Душко Радовић“ и  „Орашчић“, а све на иницијативу Савета родитеља школе. Том приликом предшколцима су се обратили председник Градске општине Раковица Владан Коцић и директор школе Снежана Китановић.

Председник Општине Раковица поздравио је малишане и њихове родитеље. Он је похвалио ОШ „Бранко Ћопић“ на идеји да угосте предшколце, будуће ученике ове школе. Коцић је навео да је ова школа једна од најбољих у Раковици и да дефинитивно има најбољи Савет родитеља.

Школа је припремила за будуће прваке новодишњу представу и пригодне поклончиће, а родитељи су имали прилику да се упознају са школом и добију сва упутства у вези са предстојећим уписом у први разред.

Представу су припремили ученици разреда четвртог два на челу са учитељицом Ленком Јокић. Њима су непрекидно помагали сви ученици четвртог разреда, њихове одељењске старешине и родитељи из Савета родитеља школе. Посебан утисак оставила је тачка „Чаробни колач“, песма који су заједно извели деца и председник Савета родитеља ове школе Биожидар Парезановић, који је иначе њен текстописац, композитор и извођач.