ПОЧЕЛО ПРИЈАВЉИВАЊЕ ЗА ОБУКУ „ПУТ ДО УСПЕШНОГ ПРЕДУЗЕТНИКА“

уторак, 7. фебруар 2017.

Почело је пријављивање за први циклус обуке за полазнике у бизнису „Пут до успешног предузетника“, који организују Градска општина Раковица и локална служба Националне службе за запошљавање (НСЗ). Обука ће се одржати 20 и 21. фебруара 2017. године у великој сали Градске општине Раковица, са почетком у 10 часова.

Дводневну обуку и овога пута спроводе акредитовани предавачи НСЗ, који ће полазнике информисати о првим корацима при покретању сопственог бизниса, са посебним акцентом на изради бизнис плана.

По завршетку обуке полазници ће добити сертификате са којима ће моћи да аплицирају за доделу подстицајних средстава које сваке године издваја НСЗ за све почетнике у предузетништву.

Конкурс јавних позива и доделе подстицајних средстава за 2017. годину је објављен на сајту НСЗ-а, тако да ГО Раковица излази у сусрет својим суграђанима и омогућава им да обуку похађају на својој општини и тако стекну сертификат,који је један од услова за пријаву на конкурс.

Више информација о пријави за обуку можете добити у Националној служби за запошљавање- служба Раковица, тел. 011 3510 242.