УСКРШЊИ ДЕЧЈИ БАЗАР У РАКОВИЦИ

понедељак, 27. март 2017.

Уочи најрадоснијег хришћанског празника, Ускрса, Градска општина Раковица у четвртак 30 марта. 2017. године од 10 до 16 часова, код Мекдоналдса на Видиковцу организује „Дечји ускршњи базар“. Базар ће окупити ученике основних школа Раковице, као и децу која тог дана са својим родитељима (бакама, декама) дођу на манифестацију.
Малишани ће имати прилику да од свештеника науче нешто о Ускрсу, као и о значају фарбања ускрушњих јаја.
У склопу базара, деца ће имати прилику да кроз бројне едукативне, креативне и забавне активности на најлепши начин обележе овај велики хришћански празник.
Деца ће заједно са својим родитељима и наставницима имати могућност да учествују у у фарбању јаја, док ће своју креативност моћи да употребе и у изради традиционалних ускршњих рукотворина.
За посетиоце је организована и дечија представа, док ће разни аниматори костимима забављати најмлађе. Осим тога малишани ће моћи да учествују и у тражењу ускршњих јаја сактривених у сену и другим занимљивим играма.
Сви малишани који посете Дечји ускршњи базар добиће пригодне поклоне.
Градска општина Раковица позива децу и родитеље да у четвртак 30. марта дођу на плато код Мекдоналдса на Видиковцу и учествују у „Дечјем ускршњем базару“, да науче нешто о Ускрсу, фарбању јаја, српској традицији, али и да се уз богат забавни програм лепо проведу.