Нова енергија за Раковицу

субота, 22. септембар 2012.

У Основној школи „Бранко Ћопић“ у Раковици у оквиру акције „Време је за спорт“ 22. септембра отворен је нови мултифункционални терен на којем ће основци моћи бесплатно да се баве фудбалом, кошарком и одбојком. Терен је отворио председник Oпштине Раковица Милосав Миличковић.

Занимљиво је да је терен у ОШ „Бранко Ћопић“ отворен ревијалним турниром у фудбалу у којем су учествовали запослени у општини и њихови гости.

На турниру су учествовале четири екипе. У тиму „Нова коалиција за Раковицу“ играо је и председник општине са функционерима. У екипи „Младе наде Раковице“ играли су момци из Канцеларије за младе Раковице, запослени у општини наступили су у тиму „Енергија Раковице“, док је учествовала и екипа „Удружење привредника Раковице“.

“Ми смо овде подељени у екипе, али у општини смо сви у једном тиму који има за циљ да помаже људима Раковице, и да од наше општине направимо боље место за живот. Данас смо само спортски противници на терену, па зато, нека бољи победи. Kада се вратимо у општину, све поделе и страначке и навијачке престају, и потпуну пажњу посвећујемо само грађанима“, рекао је Миличковић.

Прво место на турниру освојила је екипа „Нова коалиција за Раковицу“, која је у финалу била боља од тима „Енергија Раковице“. Сви учесници турнира на крају су добили захвалнице и плакете.