РАКОВИЧКЕ ОСНОВНЕ ШКОЛЕ СПРЕМНЕ ЗА НОВУ ШКОЛСКУ ГОДИНУ

петак, 25. август 2017.

У Основној школи „Коста Абрашевић“ у Реснику, одржан је Актив директора којем су присуствовали председник Градске општине Раковица Владан Коцић, чланови Већа Снежана Предојевић, Филип Марјановић и Зоран Миленковић, начелница Одељења за образовање, културу, социјална питаља и спорт Нада Ћосић и директори раковичких основних школа.
Главна тема састанка је била нова школска 2017/18. година која ускоро почиње. На састанку се разговарало и о увођењу е-управе у школама, као и и електронским дневницима.
Тема разговора била је и манифестација „Недеља руског филма у Србији“, у коју су се укључиле и раковичке основне школе. За време трајања манифестације, од 12. до 15 септембра, ученици од првог до петог разреда раковичких основних школа, гледаће бесплатно пројекције руских бајки које ће се приказивати у Центру за културу и образовање Раковица.
Осим тога, разговарало се и о манифестацији „Дечје игре без граница“, која ће се одржати у свим основним раковичким школама у септембру, док ће финале бити одржано 10. октобра у Спортском центру Раковица.