Обележена „Дечија недеља“ у ГО Раковица

среда, 3. октобар 2012.

Председник Општине Раковица Милосав Миличковић 3. oктобра примио је 27 најталентованијих ученика основних школа са Раковице. Повод за дружење ученика и њихових наставника са председником Општине био је обележавање „Дечије недеље“.
Том приликом, председник је истакао да је успех ове деце уједно и успех целе Раковице али и њихових наставника, који заједничким радом и трудом остварују завидне резултате.
„Општина Раковица се придружила обележавању „Дечије недеље“. Са нама су најбољи и најталентованији млади Раковице. Будућност Раковице и будућност Србије је на вама. Најбољи млади људи морају да иду напред, а на осталима је да их следе. Будите пример вашим другарима и другарицама, а Општина ће учинити све да вам помогне и да вас охрабри да наставите овим путем. Ми смо поносни на вас и надам се да ће се наредне године број најбољих и најталентованијих ђака повећати“, рекао је том приликом председник општине Раковица.
Пригодне поклоне, као знак сећања на данашњи дан, ученицима су уручили председник Општине Раковица Милосав Миличковић и заменик председника Душан Ђаковић.