НОВИ ЦИКЛУС БЕСПЛАТНИХ СПОРТСКИХ САДРЖАЈА У РАКОВИЦИ

уторак, 15. октобар 2019.

Градска општина Раковица наставља са новим циклусом бесплатним садржајима за своје суграђане. У сарадњи са Спортским центром „Лукић“ организовани су бесплатни спортски садржаји током новембра и децембра месеца. За најмлађе је организована бесплатна школица спорта и теквондо, а за старије од 12 година покренути су тренинзи рекреативног бокса и кик-бокса, тае-бо као и школа шаха за девојчице.

Пријаве за наведене садржаје трају до краја септембра или до попуне места. Све пријаве слати на мејл адресу sportskicentarlukic@gmail.com или на телефон 064/1694 786. У пријави обавезно навести име и презиме, датум рођења, адресу, контакт телефон и месец за који се полазник пријављује. Сви бесплатни садржаји се одржавају у сали Спортског центра Лукић у улици Видиковачки венац 82а, док ће школа шаха за девојчице бити организована у просторијама Шаховског клуба „Видиковац“ у улици Видиковачки венац 79.

 

БЕСПЛАТНА ШКОЛИЦА СПОРТА ЗА МАЛИШАНЕ

Бесплатна школица спорта намењена је деци узраста од 3 до 11 година. Тренинзи се одржавају уторком и четвртком од 18 часова, у сали спортског центра у улици Видиковачки венац 82а.

БЕСПЛАТНИ ТЕКВОНДО ЗА ДЕЦУ

Намењен је предшколцима и ученицима основних школа Раковице, родитељи свије малишане могу пријавити за тренинге теквондоа у три различите узрасне категорије: од 3 до 6 година, од првог до четвртог разреда, од петог до осмог разреда. Тренинзи се одржавају током октобра и новембра месеца: понедељком, средом и петком по следећем распореду: од 18 часова малишани од 3 до 6 година, од 19 часова ученици од првог до четвртог разреда, од 20 часова ученици од петог до осмог разреда, јуниори и сениори од 21 час.

БЕСПЛАТНИ РЕКРЕАТИВНИ БОКС И КИК-БОКС

Право пријаве имају грађани са пребивалиштем на територији Градске општине Раковица. Термини одржавања тренинга: уторком и четвртком од 19 часова (деца узраста до 12 година) и 21 час (12 година и старији) и суботом од 20 часова (12 година и старији).

БЕСПЛАТНИ ТАЕ-БО

Организован је за старије од 12 година. Термини одржавања тренинга: уторком и четвртком од 20 часова и суботом од 19 часова.

БЕСПЛАТНА ШКОЛА ШАХА ЗА ДЕВОЈЧИЦЕ

Пријаве имају девојчице од петог до осмог разреда као и ученице средњих школа, са пребивалиштем на територији Градске општине Раковица. Школа шаха се одржава у просторијама Шаховског клуба „Видиковац“ у улици Видиковачки венац 79 (ТПЦ Орашац).